We we zijn

CITIDENT staat voor Centrum voor innovatieve Tandheelkunde en Implantologie. In onze Missie en Visie leggen we graag uit waar we voor staan. In ons pand zijn ook CITILAB en ORTHOCITI gevestigd.

Missie

Mondzorg kan altijd vriendelijker beter en slimmer. Het is misschien wat makkelijk verwoord maar wij geloven dat er in de wereld van de mondzorg nog best verbetering kan plaatsvinden. Daar willen wij ons graag voor inzetten.

Vriendelijker
Bij Citident bent u geen nummer. Wij streven altijd naar een persoonlijke benadering met oog voor detail en aandacht voor elke cliënt afzonderlijk. De Cliënt moet zich bij ons op zijn gemak voelen.

Beter
Door de vakkundige aanpak van de tandarts en zijn team zijn we in staat een beter resultaat neer te zetten en dat is wat onze cliënten willen. Daarnaast blijven we investeren in ons team door het volgen van opleiding, het bezoeken van vakbeurzen en het bijwonen van symposia. Optimale kennis zorgt ook voor een optimale behandeling met de nieuwste technieken.

Slimmer
Bij Citident is alles efficiënt geregeld. Alles onder één dak, korte communicatielijnen en veel intercollegiaal overleg. Er zijn geen wachtlijsten. Cliënten krijgen de juiste zorg en tijdens het zorgtraject blijven de lijnen kort. Dat voorkomt onnodige kosten, geeft minder gedoe en bespaart veel tijd.

Visie

Door het continue verbeteren wan onze zorg en kwaliteit zijn we in staat uit te groeien tot de meest toonaangevende praktijk voor mondzorg van Twente.

 

Gewaardeerd door onze cliënten vanwege onze vriendelijke en professionele aanpak. Gewaardeerd door zorgverzekeraars vanwege de uitmuntende zorg. Gewaardeerd door specialisten en verwijzers vanwege onze betrokkenheid en uitzonderlijke expertise. Een ambitieus streven? Misschien. Wij zien het vooral als een mooie uitdaging.

Alles draait om kwaliteit

Citident gaat bewust om met het begrip kwaliteit. De kwaliteit van de tandarts en medewerkers wordt structureel getoetst en ontwikkeld. Wij worden beoordeeld op onze kwaliteit door externe instanties. Vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor gesteld worden en houden wij  on op alle fronten aan de voor ons relevante wetgeving.

We streven ernaar aantoonbaar betere kwaliteit te leveren dan andere praktijken voor mondzorg. Dus meten we ook de resultaten van alle behandelingen in zogenaamde ‘uitkomstmetingen’. Onze specialisten bepalen in hoeverre de behandeling is geslaagd. Onze patiënten bepalen in welke mate zij zelf tevreden zijn over de behandeling en onze dienstverlening.

Het doen van uitkomstmetingen is een ingewikkeld en intensief proces. Maar het levert kostbare informatie op: het is ons bewijs dat we het echt beter doen dan onze concurrenten. Maar het laat ook zien waar er nog ruimte is voor verbetering. Want hoe goed je het ook doet, het kan altijd nóg beter.

Ciditent – Het Centrum voor Innovatieve tandheelkunde en implantologie - Borne